ولادت حضرت فاطمه معصومه(ع)

ولادت حضرت فاطمه معصومه(ع) مبارک بادولادت حضرت فاطمه معصومه(ع) مبارک بادولادت حضرت فاطمه معصومه(ع) مبارک بادولادت حضرت فاطمه معصومه(ع) مبارک بادولادت حضرت فاطمه معصومه(ع) مبارک باد

٢٨مهرماه١٣٨٨برابربا اول ذیقعده سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام دختر امام موسی کاظم(ع)  وخواهر امام رضا(ع) است. آن حضرت دراول ماه ذیقعده سال 173 هجری قمری در مدینه منوره بدنیا آمد. امام رضا(ع) اورا معصومه خطاب کرد. پدر آن حضرت امام موسی ابن جعفر(ع) ومادرش نجمه نام داشت. نام‏های دیگر حضرت معصومه(س) که هر کدام آیینه رفتار، منش و شخصیت حضرت است، عبارتند از: حمیده، صدیقه، تقیّه و رضیّه و ... بهمین مناسبت ولادت آن حضرت را به همه پیروان اهل بیت علیهم السلام تبریک وتهنیت می گوییم.

ولادت حضرت معصومه(ع) مبارک باد

با آمدن حضرت امام رضا(ع) به سوی ایران(شهرطوس) پس از مدتی خواهر او حضرت معصومه(ع) نیز با کاروانی چهارصدنفری عزم ایران کردتا به برادرش حضرت رضا(ع) بپیوندد.

دربین راه ودر نزدیکی شهر ساوه مأموران مأمون عباسی و عده‏ای از دشمنان اهلبیت(ع) بی رحمانه به کاروان  ایشان هجوم آوردند. عده‏ای زخمی، عده‏ای - شهید و عده‏ای  هم متواری شدند.

خبر حمله چپاولگران به کاروان نوادگان خاندان عصمت و طهارت(ع) به گوش مردم قم رسید. آنان که از روزها قبل، ورود حضرت معصومه(س) را انتظار می‏کشیدند، با شنیدن این خبر ناگوار، برای شهدا سوگواری کردند و تعدادی از سواران به همراه کجاوه‏ای برای نجات بانوی مکرّمه به سوی ساوه تاختند. در نیمه راه بانویی سرگردان و سوگوار دیدند. سواران جلو رفتند و از او پرسیدند: شما کیستید؟حضرت کمی تأمل کرد و فرمود: «من معصومه ‏ام ، خواهر امام رضا(ع) .» سرانجام در 23 ربیع الاول 201 ه..ق کجاوه حامل حضرت فاطمه معصومه (س) پدیدار شد. حضرت با استقبال گرم و پرشور و پرمهر اهالی قم، که در راس آنان موسی بن خزرج قرار داشت، وارد قم شد. شانزده روز از اقامت بانوی عصمت در شهر قم گذشت. هر بار به محراب عبادت جلوس می‏کرد و پیشانی بر خاک می‏نهاد، و از فراق برادر همچنان می‏گریست. در این چند روز بانوان با فضیلت قم به دیدار ایشان می‏آمدند و او را در سوگ عزیزان از دست رفته‏اش تسلیت می‏گفتند.

هفدهمین روز از اقامت آن حضرت در قم یعنی دهم ربیع الثانی سال 201 ه.ق روزی بود که باغ گلِ سرخ را باد زمستانی ویران کرد وآن حضرت به دیار باقی شتافت. موسی بن خزرج  که مهمان دار حضرت فاطمه معصومه(س) در قم بود. پس از رحلت آن حضرت یکی از املاک، خود را، که بابلان نام داشت، برای مدفن آن حضرت مهیّا کرد. در آن زمین متبرک سردابی حفر کردند و پیکر پاک حضرت را در آنجا دفن کردند که هم اکنون زیارتگاه شیعیان ایران وجهان است.روحش شادباد.

حرم حضرت معصومه (ع) درقم