وفات حضرت خدیجه کبری(ع) ام الموءمنین

روز نهم شهریورماه 1388 برابر با دهم رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه(س) همسر گرامی پیامبر بزرگ اسلام است. حضرت خدیجه(ع) در68 سال قبل از هجرت پیامبراسلام(ص) متولد شد.پدرش خوَیلِد نام داشت. خدیجه(ع) ، اولین بانویی است که دعوت رسول گرانقدراسلام ‏(ص) را لبیک گفت، به پیام آسمانی اش پاسخ مثبت داد و در کنار رسول خدا (ص) با همه نیرو و توانی که داشت در مقابل مشرکان ایستاد و مقاومت کرد.

خدیجه کبری (ع) و ابوطالب، دو پشتیبان بزرگ و کمک کار نیرومند و با وفا برای پیشرفت اسلام و دلگرم کردن رسول خدا(ص) بودند. ابوطالب با نفوذ سیاسی و سیادتی که در میان قریش داشت، و خدیجه (ع) با نثار ثروت فراوان و تقویت روحیه، پناهگاه و حامی مؤثری در برابر آزار دشمنان به شمار می‏آمدند.

خدیجه (ع) زنی با کمال و ثروتمند، و از نظر اخلاقی، پرهیزکار بود. این بانوی خردمند، در همه حال از پیامبر خدا پیروی و مال خود را در راه تحکیم پایه‏های اسلام صرف کرد. خدیجه (ع) اسلام خویش را با هدیه ثروت هنگفت و قدرت‏های مالی فراوان خود در راه اسلام، و تحت تصرف پیامبر اسلام دنبال نمود.

دهم رمضان (سال ده بعثت) نقطه پایان بر ۲۵ سال همراهی خدیجه (ع) ، بانوی آسمانی با رسول خدا (ص) بود; بانویی مبارکه،طاهره، راضیه، مرضیه، زکیه، صدیقه، کبری،شامخه،فاضله، کامله  و عفیفه  که ۵۵ سال قبل از بعثت چشم به جهان گشوده و از سال ۱۵ قبل از بعثت (دهم ربیع‏الاول) در کنار برگزیده الهی قرار گرفته بود و سرانجام بعد از قریب ۲۵ سال همراهی و همگامی، در ۶۵ سالگی چشم از جهان فرو بست و رسول الهی را در فراقی جانسوز تنها گذاشت.

 

مرقد حضرت خدیجه کبری(ام الموءمنین)قبل ازتخریب

 

مرقد حضرت خدیجه کبری(ام الموءمنین)قبل ازتخریب

 

 

مزارحضرت خدیجه کبری(ام الموءمنین)پس ازتخریب